Stackdream
Stackdream
Devirusare laptop, calculator. Ștergere viruși și malware2023-07-14T04:23:21+01:00

Devirusare laptop și calculator

Devirusare laptopuri și calculatoare, Salvare și securizare date

 Devirusare laptop
 Scapă de virușii de pe calculator
 Curățare laptop de malware
 Securizarea informațiilor importante
 Transferăm datele în siguranță
 Intervenții la domiciliu

Web hosting pentru site-uri web
Social Media Management
Promovare online prin platforme sociale
Campanii PPC Google Ads
Marketing online prin strategii de vânzări

Devirusare laptop și calculator

Devirusăm calculatoare și laptopuri indiferent de tipul de viruși (virusi de boot, virusi de tip keylogger, virusi de tip malware, virusi de tip spyware, backdoor etc). Ulterior devirusării și salvării informațiilor importante vă oferim recomandări de antiviruși pe care îi putem instala pentru a vă păstra datele în siguranță și ferite de accesul neautorizat.

Protejarea laptopurilor și calculatoarelor cu un antivirus puternic previne expunerea la pericole asupra siguranței datelor stocate, chiar dacă acestea sunt date de la conturile bancare (de la carduri de plăți) sau alte fișiere importante. Recomandăm ca periodic să scanați total sistemul și toate fișierele stocate pentru prevenirea infectării cu viruși sau aplicații de tip malware.

Pentru evitarea virușilor de pe email vă recomandăm să nu deschideți atașamentele suspecte sau link-urile care vă redirecționează către pagini false care pot dăuna programelor pe care le rulați. În această direcție vă ajută protejarea sistemului prin activarea unui antivirus bun și configurarea filtrelor anti-spam din setările clientului sau furnizorului de email.

Nu doar calculatorul poate fi virusat, dar și site-urile pe care le accesați zilnic pot avea urme de aplicații malițioase sau viruși. Evitați accesul la site-uri terță care nu sunt securizate și blocați-le înainte să vă apară informațiile corupte din serverele lor de găzduire. Protecția din Browser nu vă salvează întotdeauna datele personale de expuneri forțate. Un antivirus și anti-malware vă oferă protecția de care aveți nevoie.

Devirusare laptop și calculator

Care sunt simptomele unui calculator sa laptop virusat?

 Laptopul sau calculatorul încarcă foarte greu paginile de internet, chiar dacă viteza la internet este foarte bună și acesta pornește foarte greu
 Sunt deschise popup-uri și pagini de internet în mod aleatoriu (spyware sau viruși care dețin control asupra calculatorului)
 Procesorul, Memoria RAM, SSD-ul sau HDD-ul sunt solicitate la 100% sau la un procent destul de mare pe toată durata utilizării calculatorului
 Fișierele stocate în calculator sunt criptate sau protejate de accesul dumneavoastră, inclusiv accesul la panoul de control este blocat sau setările sistemului de operare (în cele mai multe cazuri Windows)
 Nu aveți acces să instalați un antivirus sau anti-malware și vă este blocată orice operațiune de acest tip
 Imaginile din spațiul de lucru se schimbă aleatoriu cu unele instalate de către atacatori

Vă stăm la dispoziție în ceea ce privește devirusarea profesională a laptopului și protejarea informațiilor stocate. Nu vă mai faceți griji referitor la protejarea sistemului și la salvarea informațiilor importante în cazul în care intervenim.

DEPLASĂRI ÎN ROMÂNIA PENTRU DEVIRUSARE

În cazul în care nu vă puteți deplasa în București pentru devirusarea calculatorului sau laptopului pe care îl aveți și nici nu doriți să trimiteți laptopul prin curier, atunci ne putem deplasa către locația dumneavoastră, condiția fiind să acceptați termenii devirusării și metoda de plată înainte de deplasare. Ne putem deplasa în orice sector din București sau zonele limitrofe, precum și în restul României dacă așteptați suficient încât să ajungem în orașul în care locuiți

DEVIRUSARE LAPTOP, CALCULATOR SAU REȚELE DE CALCULATOARE ÎN ROMÂNIA

Oferim servicii de devirusare calculatoare sau rețele de calculatoare B2B în cazul în care reprezentați o firmă care are probleme cu virușii, securitatea sau accesul neautorizat. Pentru a programa o astfel de intervenție este necesar să ne contactați în prealabil și să discutăm pe baza nevoilor pe care compania dumneavoastră le are și despre serviciile care se pot oferi ulterior devirusării calculatoarelor.

Devirusare calculatoare și laptopuri

Devirusăm calculatorul, salvăm datele importante și instalăm un program antivirus eficient

Salvare date importante

Înainte de ștergerea sau resetarea sistemului de operare îți salvăm datele importante și ne asigurăm că nu le pierzi în procesul de transfer. Te asiguri astfel că nu ai nimic de pierdut atunci când intervenim pentru curățarea sistemului de viruși și securizarea calculatorului sau laptopului tău.

Devirusare sistem actual

Dacă este posibil, vom realiza o devirusare completă a sistemului de operare actual și îl poți folosi ulterior fără probleme sa griji referitor la siguranța datelor tale. Ne concentrăm pe păstrarea detaliilor așa cum sunt ele în prezent, evitând orice virus sau amenințare te afectează în prezent.

Resetare totală

În cazul în care nu este posibilă salvarea sistemului de operare curent din cauza multiplelor amenințări prin viruși de tip malware, ransomware sa expoit-uri 0day, îți putem reseta toate informațiile stocate și te putem ajuta în resetarea tuturor parolelor tale dacă este cazul.

Reinstalare aplicații și sistem de operare

În cazul în care este necesară reinstalarea sistemului de operare și curățarea completă a calculatorului de viruși, ne vom asigura că vei avea o licență activă dacă dorești să folosești sistemul de operare Windows furnizat de Microsoft.

Ai întrebări sa neclarități? Discută cu echipa noastră

* Prin completarea formularului sunteți de acord cu termenii și condițiile companiei.

Întrebări adresate frecvent

Există metode alternative de devirusare a laptopului în afara solicitării unui specialist?2023-07-14T04:22:55+01:00

Există unele programe antivirus și instrumente de devirusare disponibile pe piață, care pot fi utilizate pentru a încerca o devirusare independentă a laptopului. Cu toate acestea, este important să ai în vedere că aceste soluții pot fi limitate în eficacitatea lor și nu pot oferi întotdeauna aceeași calitate și acuratețe ca un specialist în securitate cibernetică. În cazul unei infecții grave sau complicate, este recomandat să soliciți ajutorul unui specialist.

Cum pot evita reinfectarea laptopului după devirusare?2023-07-14T04:22:39+01:00

Pentru a evita reinfectarea laptopului după devirusare, este important să iei măsuri de precauție adecvate. Acestea includ: menținerea unui program antivirus actualizat și efectuarea unor scanări regulate ale sistemului, evitarea descărcării de software din surse necunoscute sau nesigure, evitarea deschiderii atașamentelor de e-mail suspecte și menținerea sistemului de operare și a aplicațiilor tale actualizate la cele mai recente versiuni.

Cât de mult durează procesul de devirusare a unui laptop?2023-07-14T04:22:27+01:00

Durata procesului de devirusare a unui laptop poate varia în funcție de gradul de infectare și de complexitatea virusului. Unele infecții pot fi rezolvate relativ rapid, în timp ce altele pot necesita mai mult timp și efort pentru a fi eliminate complet. Un specialist în securitate cibernetică va evalua situația și îți va putea oferi o estimare a timpului necesar pentru devirusare.

Ce se întâmplă cu datele mele personale în timpul procesului de devirusare?2023-07-14T04:22:15+01:00

În timpul procesului de devirusare, specialistul în securitate cibernetică va face tot posibilul să protejeze și să păstreze integritatea datelor tale personale. Cu toate acestea, pentru a elimina complet virușii, este posibil să fie necesar să se șteargă sau să se curețe anumite fișiere infectate. Este întotdeauna recomandat să faci o copie de siguranță a datelor tale înainte de a efectua o devirusare pentru a evita pierderea acestora.

Ce implică procesul de devirusare a unui laptop?2023-07-14T04:21:59+01:00

Procesul de devirusare a unui laptop implică mai multe etape. În primul rând, specialistul în securitate cibernetică va efectua o analiză cuprinzătoare a laptopului pentru a identifica și a înlătura virușii și programele malware existente. Acesta va folosi programe antivirus și alte instrumente specializate pentru a curăța sistemul de operare și fișierele infectate. De asemenea, specialistul va verifica și va repara eventualele daune cauzate de viruși în sistemul de operare și în aplicații.

Cum pot preveni infectarea laptopului cu viruși?2023-07-14T04:21:38+01:00

Există câteva măsuri pe care le poți lua pentru a preveni infectarea laptopului cu viruși. Acestea includ: utilizarea unui program antivirus de încredere și asigurarea actualizării acestuia în mod regulat, evitarea descărcărilor de pe site-uri web nesigure sau de pe surse necunoscute, evitarea deschiderii atașamentelor de e-mail de la expeditori necunoscuți sau suspecti, actualizarea sistemului de operare și a aplicațiilor tale la versiunile cele mai recente și utilizarea unui firewall pentru a bloca accesul neautorizat la laptopul tău.

Ce riscuri prezintă un laptop infectat cu un virus?2023-07-14T04:21:27+01:00

Un laptop infectat cu un virus poate fi expus la mai multe riscuri. Acestea includ: pierderea sau coruperea datelor importante, accesul neautorizat la informațiile personale sau confidențiale, deteriorarea sistemului de operare sau a aplicațiilor, utilizarea laptopului în scopuri malitioase (de exemplu, pentru atacuri cibernetice sau spam) și afectarea performanței generale a laptopului.

Cum îmi dau seama că laptopul meu este infectat cu un virus?2023-07-14T04:21:14+01:00

Există câteva semne comune care indică faptul că laptopul tău ar putea fi infectat cu un virus. Acestea includ: încetinirea bruscă a sistemului, apariția de erori sau pop-up-uri neașteptate, comportament neobișnuit al aplicațiilor sau sistemului de operare, lipsa de spațiu pe disc fără niciun motiv aparent, scăderea performanței generale a laptopului sau apariția de fișiere sau programe necunoscute.

Ce este un virus de calculator și cum poate ajunge pe laptopul meu?2023-07-14T04:21:02+01:00

Un virus de calculator este un program de software malicios care poate infecta laptopul tău și poate provoca daune sau perturbări în funcționarea acestuia. Virusurile pot ajunge pe laptop prin intermediul descărcărilor de pe internet, a atașamentelor de e-mail infectate, a dispozitivelor de stocare externă infectate sau a site-urilor web nesigure.

Go to Top