Stackdream
Stackdream
Migrare găzduire web și transfer date web hosting2023-08-07T01:34:23+01:00

Doriți să schimbați firma de găzduire?

Transfer web hosting și migrare fișiere, baze date, emailuri

 Toate fișierele transferate
 Toate bazele de date transferate
 Toate emailurile migrate
 Notificări privind progresul transferului
 Notificări pe email sa telefonic referitor la progres
 Backup înainte și după migrare

Web hosting pentru site-uri web
Social Media Management
Promovare online prin platforme sociale
Campanii PPC Google Ads
Marketing online prin strategii de vânzări

Migrare website, fișiere, baze de date și emailuri

Înainte de migrarea site-ului web la compania noastră este recomandat să urmați cu atenție instrucțiunile pe care vi le oferim. Nu vă recomandăm să modificați fișierele și să vă transferați tabelele din bazele de date dacă nu aveți experiența necesară.
Compania noastră poate realiza migrarea prin două căi: folosirea centrului de migrare a site-urilor web sau transferul site-ului web manual de către un tehnician din echipa noastră de suport. Putem utiliza oricare dintre cele două metode de transfer hosting menționate anterior, în funcție de cât de mult spațiu ocupă site-ul web pe care doriți să-l transferați.

 Transferați toate fișierele, indiferent de mărimea acestora
 Transferați bazele de date, fără alterarea tabelelor
 Alegeți ceea ce doriți să migrați, inclusiv perioada de transfer
 Rămâneți conectat cu vizitatorii și evitați erorile produse accidental

În cazul în care ne solicitați să vă oferim serviciul de migrare hosting, însă începeți transferul în timp ce îl realizăm noi, fără vreo notificare, pot exista pierderi de tabele în bazele de date, pierderi de email-uri sau ștergeri ale fișiere sau documente importante. Dacă urmați pașii recomandați de noi, vă asigurăm că nu va exista niciun tip de pierdere.

Transfer web hosting și migrare fișiere, baze date, emailuri

Cum mă puteți ajuta în transferul datelor de pe fostul hosting?

Migrarea unui site web către Stackdream implică transferul întregului conținut, emailuri, fișiere și baze de date ale site-ului de la furnizorul actual de găzduire. Ne ocupăm noi de copia de siguranță a fișierelor și a bazei de date înainte de a începe procesul de migrare și verificăm compatibilitatea dintre specificațiile tehnice ale site-ului și cerințele de găzduire ale noastre. Este recomandat să informați utilizatorii sau vizitatorii site-ului despre procesul de migrare și despre posibilele întreruperi temporare de accesibilitate.

Cum vă putem migra site-ul web pe noul plan de web hosting de la Stackdream?:

 • Transferăm fișierele exact așa cum sunt: Ne asigurăm că nu veți pierde date pe durata transferului. Fișierele și bazele de date pe care le aveți sunt astfel mutate de la vechiul furnizor de servicii web pe serverele de găzduire în cloud fără efort și sau taxe suplimentare.
 • Stabiliți dumneavoastră ora transferului împreună cu noi: Înainte de a efectua migrarea fișierelor și bazelor de date este necesar să ne contactați prin trimiterea unui tichet de asistență în care să precizați acest lucru, pentru a decide împreună când să începem transferul.
 • Evitați erorile produse accidental: Este recomandat ca procesul de transfer să se desfășoare pe timp de noapte, pentru a nu afecta vizitatorii sau clienții potențiali în timpul zilei. Vom preveni astfel orice tip de eroare care poate apărea pe parcursul migrării site-ului.
 • Alegeți exact ceea ce doriți să migrați: Alegeți exact ceea ce doriți să migrați de la providerul de găzduire web pe care îl aveți în prezent. La cererea dumneavoastră putem să evităm migrarea anumitor baze de date sau fișiere în cazul în care nu le mai doriți.

Cum ne respectăm angajamentul față de clienți în procesul de transfer?

Cu toții înțelegem importanța datelor și ne dorim să vă oferim o experiență sigură și încredere în ceea ce privește protecția informațiilor pe care le găzduiți la noi.

Conștienți fiind de importanța backup-urilor și a securității datelor, vă asigurăm că la Stackdream punem un accent deosebit pe aceste aspecte. În calitate de furnizor de găzduire web, ne luăm angajamentul de a proteja datele și de a realiza backup-uri regulate pentru a ne asigura că informațiile sunt în siguranță în cazul unor situații neprevăzute.

În conformitate cu recomandările și bunele practici în industrie, am implementat o abordare proactivă pentru backup-uri in ceea ce priveste migrarea si transferul gazduirii web, care implică două niveluri de siguranță. Prin urmare, dorim să vă asigurăm că backup-urile sunt realizate atât la nivel local, cât și în spațiul de stocare Cloud, asigurând astfel o măsură dublă de protecție pentru datele pe care le aveți.

De indata ce va mutati complet in spatiul găzduire de Stackdream beneficiați de un sistem automatizat de backup, care rulează periodic în funcție de frecvența stabilită (24h sau mai mult). Această metodă asigură faptul că backupurile de siguranță sunt create în mod regulat, capturând toate informațiile relevante ale site-uluiweb.

Recomandarea noastră fermă pentru toți clienții noștri este ca in primele 14 zile să nu ștergeți datele găzduite la vechiul furnizor de hosting web înainte de a avea o copie de siguranță a acestora realizată ori de dumneavoastră ori de către noi. Pe dumneavoastră vă încurajăm să aveți o copie de rezervă a acestora într-un dispozitiv fizic separat sau într-un spațiu de stocare Cloud independent. În cazul unei situații de urgență sau a unei migrații ulterioare, veți avea întotdeauna acces la date pentru a vă asigura continuitatea business-ului. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, echipa noastră de suport tehnic este întotdeauna disponibilă pentru a vă ajuta.

Migrare gazduire web si stocare in Cloud

De ce să ne ocupăm noi de migrare în totalitate?

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele pe care le puteți obține alegându-ne pentru transferul datelor și migrarea găzduirii web. Suntem dedicați să oferim o experiență sigură, simplă și fiabilă, iar satisfacția clienților noștri este întotdeauna prioritatea noastră principală.

Experiență și expertiză în migrarea site-urilor

Echipa noastră are o vastă experiență în migrarea site-urilor web și cunoștințe tehnice solide. Vă putem asigura că transferul datelor și migrația găzduirii web vor fi gestionate de profesioniști, reducând astfel riscul de pierdere a datelor sau de probleme tehnice.

Proces simplificat și fără complicații

Ne ocupăm de întregul proces de migrare, de la transferul emailurilor, copierea fișierelor și exportul bazei de date, până la configurarea setărilor și actualizarea DNS-ului. Vă asigurăm că veți avea o experiență fără complicații, lăsându-vă timp și resurse pentru alte aspecte importante ale afacerii.

Backup-uri și securitate

Ca măsură de precauție, in procesul de migrare realizăm backup-uri regulate ale datelor, atât la nivel local, cât și în spațiul de stocare Cloud. Aceasta asigură o protecție dublă și reduce riscul de pierdere a informațiilor. Suntem dedicați protejării datelor și implementăm unele din cele mai bune practici de securitate pentru a vă oferi un mediu sigur.

Minimalizarea întreruperilor de activitate

Înțelegem că timpul de funcționare al site-ului web este crucial pentru afacerea pe care o conduceți. Prin urmare, ne străduim să minimizăm întreruperile de activitate pe durata migrației. Lucrăm eficient și rapid pentru a asigura o tranziție lină și pentru a vă permite să vă concentrați pe interacțiunea cu clienții și pe dezvoltarea afacerii.

Reputație și feedback pozitiv

Avem o reputație solidă în industrie și am primit feedback pozitiv de la clienții noștri din Europa și Statele Unite ale Americii. Numeroase afaceri s-au bazat pe noi pentru migrarea și găzduirea site-urilor lor cu succes. Aceasta este o dovadă a încrederii pe care o avem în capacitatea noastră de a gestiona migrații și de a oferi servicii de calitate.

Suport tehnic specializat

Echipa noastră de suport tehnic este întotdeauna disponibilă pentru a vă oferi asistență în timpul procesului de migrație. Avem cunoștințe solide în domeniul găzduirii web și vă putem ajuta în rezolvarea problemelor sau întrebărilor pe care le puteți întâmpina pe parcurs. Suntem aici pentru a vă asigura că migrația este realizată cu succes și fără dificultăți.

Ai întrebări sa neclarități? Discută cu echipa noastră

* Prin completarea formularului sunteți de acord cu termenii și condițiile companiei.

Întrebări adresate frecvent

Cum pot avea încredere că datele mele sunt în siguranță în timpul migrării?2023-07-12T19:18:09+01:00

Protejarea datelor dvs. și confidențialitatea informațiilor sunt prioritare pentru noi. Ne străduim să oferim un mediu sigur și securizat pentru migrarea găzduirii web și ne asigurăm că datele sunt în siguranță pe tot parcursul procesului.

 1. Implementăm măsuri stricte de securitate pentru a proteja transferul datelor în timpul migrării. La cerere, utilizam protocoale de criptare puternice pentru a asigura confidențialitatea și integritatea datelor în timpul transferului. Aceasta înseamnă că informațiile dvs. sunt criptate înainte de a fi transferate și decriptate doar la destinație, astfel încât să fie protejate împotriva interceptării și accesului neautorizat.
 2. Efectuăm backup-uri regulate ale datelor pe durata migrării. Aceste backup-uri adiționale asigură o copie suplimentară de siguranță a datelor și reduc riscul de pierdere a informațiilor. Backup-urile sunt stocate în medii sigure și accesibile doar personalului autorizat pentru a preveni pierderea datelor.
 3. Respecăm legislația privind protecția datelor și implementăm cele mai bune practici de securitate în industrie. Personalul nostru este instruit în privința confidențialității și securității datelor, asigurându-se că informațiile sunt tratate cu cea mai mare grijă și protecție.
 4. Utilizăm soluții de securitate și protecție împotriva amenințărilor cibernetice pentru a ne asigura că serverele și infrastructura de găzduire web sunt protejate împotriva atacurilor și vulnerabilităților (noi sa furnizorii pe care îi avem). Monitorizăm în permanență activitatea și performanța sistemelor noastre pentru a detecta și preveni eventualele amenințări.

Puteți avea încredere că datele sunt în siguranță cu noi pe durata migrării. Ne angajăm să vă oferim un mediu securizat și protejat pentru transferul și stocarea datelor web. Vă asigurăm că informațiile sunt tratate cu cea mai mare responsabilitate și că implementăm practici de securitate pentru a nu vă face griji referitor la procesul migrării găzduirii web.

Cum pot obține asistență în timpul procesului de migrare?2023-07-12T19:16:18+01:00

Oferim suport tehnic specializat pentru a vă ajuta pe durata întregului proces de migrare a găzduirii web. Echipa noastră este disponibilă pentru a vă oferi asistență și a răspunde la orice întrebări sau nelămuriri pe care le aveți. Există mai multe modalități prin care puteți obține asistență de la noi:

 1. Puteți contacta echipa noastră de suport tehnic prin intermediul emailului sau al sistemului nostru de tichete de asistență. Aceasta vă permite să comunicați cu noi în scris și să primiți un răspuns rapid și detaliat la întrebările pe care le aveți.
 2. De asemenea, oferim și suport telefonic pentru a vă asigura că puteți comunica direct cu un specialist în timp real. Acest lucru vă permite să obțineți asistență în timp real și să primiți răspunsuri la întrebările pe care le aveți în mod direct și rapid.

Indiferent de metoda pe care o alegeți, echipa noastră de suport tehnic vă va ghida prin fiecare etapă a procesului de migrare. Vă putem oferi instrucțiuni clare și informații detaliate pentru a vă ajuta să înțelegeți și să finalizați cu succes migrația.

Vă recomandăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau probleme pe parcursul migrării. Suntem aici pentru a vă oferi asistență și pentru a vă asigura că aveți o experiență fără întreruperi.

Ce trebuie să fac înainte de a iniția procesul de migrare a găzduirii web?2023-07-12T19:13:52+01:00

Înainte de a iniția procesul de migrare a găzduirii web, există câteva lucruri importante pe care trebuie să le faceți pentru a vă pregăti corespunzător și a vă asigura că migrarea decurge fără probleme.

 1. Este esențial să efectuați o copie de siguranță a tuturor fișierelor, bazelor de date și emailurilor existente. Aceasta servește ca o măsură de precauție pentru a vă asigura că aveți o copie completă a datelor în cazul în care apare o situație neprevăzută. Vă recomandăm să faceți o copie de siguranță pe un dispozitiv fizic separat sau să utilizați un serviciu de stocare în cloud de încredere. Această copie de siguranță vă poate oferi o liniște sufletească și o soluție de recuperare în caz de necesitate.
 2. Verificați toate setările și configurările site-ului dvs., bazelor de date și adreselor de email. Asigurați-vă că aveți acces la toate informațiile și setările necesare pentru a putea recrea mediul dvs. de găzduire pe noul furnizor. Verificați și actualizați adresele IP, recordurile DNS, setările MX și orice altă setare specifică furnizorului dvs. curent de găzduire.
 3. Comunicați cu furnizorul vechi de găzduire pentru a înțelege cerințele și restricțiile specifice pe care le au în ceea ce privește migrarea găzduirii web. Acest lucru vă va ajuta să evitați orice surprize neplăcute sau posibile probleme pe parcursul procesului de migrare.

La Stackdream, suntem aici pentru a vă ghida și a vă sprijini în pregătirea pentru migrarea găzduirii web. De aceea ne asumam toate cele 3 puncte descrise anterior. Le vom realiza noi. Echipa noastră de suport tehnic vă poate oferi informații suplimentare și vă poate ghida prin toți pașii necesari pentru a vă asigura că sunteți pregătit pentru migrare.

Cum puteți minimiza întreruperile de activitate pe durata migrării?2023-07-12T19:12:21+01:00

Înțelegem importanța minimizării întreruperilor de activitate pe durata migrării și depunem eforturi considerabile pentru a asigura o tranziție fără probleme.

Planificăm cu atenție migrarea găzduirii web pentru a găsi cel mai potrivit moment pentru transferul datelor. Astfel, încercăm să evităm perioadele de vârf de trafic sau momentele critice pentru afacerea online.

Echipa noastră de specialiști lucrează rapid și eficient pentru a finaliza migrarea cât mai repede posibil. Monitorizăm în permanență site-ul și adresele de email pe durata migrării pentru a identifica și rezolva orice problemă într-un timp cât mai scurt. Astfel, putem interveni rapid în cazul apariției unor situații neprevăzute și putem minimiza întreruperile de activitate.

În plus, planificăm cu atenție etapele migrării pentru a asigura o tranziție lină. Verificăm și re-verificăm toate setările, asigurându-ne că totul este configurat corect pe noul server de găzduire. Astfel, putem minimiza posibilitatea apariției unor probleme tehnice sau incompatibilități care ar putea afecta funcționarea site-ului web.

Ne străduim să vă oferim un suport tehnic excelent pe parcursul întregului proces de migrare. Echipa noastră de specialiști este disponibilă pentru a vă oferi asistență în timp real, răspunzând la întrebări și oferind soluții prompte. În acest fel, putem reduce la minimum impactul migrării asupra activității și vă putem asigura o experiență fără probleme. Înțelegem că site-ul și adresele de email sunt vitale pentru afacerea web, așa că ne concentrăm pe furnizarea unei migrari rapide și fiabile.

Cum asigurați securitatea datelor în timpul migrării?2023-07-12T19:11:25+01:00

Punem un accent deosebit pe securitatea datelor în timpul procesului de migrare a găzduirii web. Implementăm măsuri solide de securitate pentru a vă asigura că datele sunt protejate și confidențiale pe durata întregului proces.

La cerere, utilizăm protocoale de criptare pentru a asigura transferul securizat al datelor între furnizorul actual și noul furnizor de găzduire web. Acest lucru se aplică atât la transferul fișierelor site-ului, cât și la transferul bazei de date și a adresei de email. Datele sunt criptate înainte de a fi transferate și decriptate doar la destinație, asigurându-se astfel că informațiile sunt protejate împotriva interceptării sau accesului neautorizat.

În plus, efectuăm backup-uri regulate ale datelor înainte și după migrare. Aceste backup-uri adiționale asigură o copie suplimentară de siguranță a datelor și reduc riscul pierderii informațiilor. Backup-urile sunt stocate într-un mediu sigur și accesibil doar personalului autorizat.

Ce se întâmplă cu bazele de date existente în timpul procesului de migrare?2023-07-12T19:10:15+01:00

Bazele de date existente sunt transferate cu atenție și precizie în timpul procesului de migrare a găzduirii web. Asigurăm transferul complet al datelor și setărilor asociate cu bazele de date, asigurându-ne că toate informațiile relevante sunt păstrate.

În primul rând, vom exporta bazele de date existente de pe serverul actual. Acest proces implică copierea conținutului bazelor de date, cum ar fi tabelele, înregistrările, relațiile și alte entități asociate, și crearea unei copii exacte a acestora.

Apoi, aceste baze de date exportate vor fi importate pe serverul noului furnizor de găzduire web. Vom configura bazele de date astfel încât să funcționeze în mod corespunzător pe noul mediu de găzduire.

În urma migrării, puteți fi siguri că bazele de date sunt complet transferate și operaționale. Toate datele și structurile existente ale bazei de date vor fi disponibile pe noul server, iar site-ul dvs. va funcționa la fel ca înainte.

Este important să menționăm că, pe parcursul întregului proces de migrare, acordăm o atenție deosebită securității și integrității datelor stocate. Bazele de date sunt tratate cu confidențialitate și respectăm standardele de protecție a datelor pentru a vă asigura că informațiile sunt în siguranță pe durata migrării.

Ce se întâmplă cu adresele de email existente în timpul procesului de migrare?2023-07-12T19:09:41+01:00

În timpul procesului de migrare, adresele de email existente nu sunt pierdute sau afectate. Ne asigurăm că transferăm cu succes toate emailurile și setările asociate cu acestea la noul furnizor de găzduire web.

Procesul de transfer al adresei de email implică exportarea datelor asociate cu adresa de email, precum inbox-ul, folderele, contactele și setările personale. Aceste informații sunt apoi importate pe serverul noului furnizor de găzduire web.

În urma migrării, veți putea accesa și utiliza adresele de email existente la fel cum ați făcut-o înainte. Nu veți pierde niciun email important sau setare personalizată asociată cu adresa de email.

Este important de menționat că ne străduim să minimizăm orice întreruperi în funcționarea adresei de email pe durata migrării. Lucrăm eficient pentru a reduce la minim timpul de nefuncționare și a vă asigura că adresele de email sunt disponibile imediat după finalizarea migrării.

Ce implică serviciul de migrare a găzduirii web?2023-07-12T19:09:06+01:00

Serviciul de migrare a găzduirii web este un proces complex și complet care presupune transferul tuturor elementelor site-ului web, inclusiv fișiere, baze de date și adrese de email, de la furnizorul actual de găzduire la Stackdream. Înțelegem importanța acestui proces și ne asigurăm că fiecare pas este efectuat cu atenție și precizie pentru a vă asigura o migrație fără complicații. Cateva din informațiile despre migrarea gazduirii web:

 • Ccopiem toate fișierele site-ului web de pe serverul actual și le transferăm pe serverul noului furnizor. Aceasta include fișierele HTML, CSS, JavaScript și orice alt conținut al site-ului web. Asigurăm integritatea datelor și păstrăm structura și organizarea fișierelor așa cum erau înainte de migrare.
 • Migrăm și bazele de date ale site-ului web. Dacă website-ul utilizează un sistem de gestionare a bazelor de date, cum ar fi MySQL, vom exporta și importa bazele de date pentru a ne asigura că toate informațiile și setările sunt transferate cu succes. Acest proces include tabele, înregistrări, relații și alte entități asociate bazelor de date.
 • Migrăm și adresele de email ale domeniului. Transferăm toate emailurile, contactele și setările asociate cu acestea la noul furnizor de găzduire. Configurăm parametrii necesari pentru a vă permite să accesați și să utilizați adresele de email fără întreruperi.

În general, migrarea găzduirii web este un proces meticulos, care necesită cunoștințe tehnice și experiență în domeniu. Echipa noastră de specialiști se ocupă de toate aspectele legate de migrare, pentru a vă oferi o tranziție lină și fără probleme către Stackdream.

Go to Top