POLITICA DE RETURNARE A BANILOR ÎNAPOI

POLITICA DE GARANTARE A BANILOR ÎNAPOI

1.1. În cazul în care Contractul a fost format puteți să îl anulați oricând dacă este orientat către furnizarea de servicii web comandate.

1.2. În astfel de situații, puteți revendica banii trimiși oricând de-a lungul a 14 de zile, începutul perioadei de 14 de zile începând din momentul în care ați primit Confirmarea Acceptării asupra comenzii efectuate pe site. Se va trimite suma de bani completă care a fost plătită prin Card de Credit, Card de Debit sau orice alte metode pe care le-ați utilizat pentru realizarea plății și care pot fi dovedite. Nicio altă rambursare nu va fi realizată, aceasta fiind limitată la doar una pe fiecare client în parte.

1.3. În cazul în care se dorește anularea contractului, dumneavoastră, trebuie să informați departamentul de relații cu clienți prin trimiterea unui tichet de asistență direct din zona de clienți înainte de finalizarea celor 14 de zile sau pe adresa de email contact@stackdream.ro. Procesul de anulare se va realiza prin confirmarea cererii de renunțare la serviciile și/sau produsele comandate prin intermediul site-ului web stackdream.ro sau my.stackdream.com. Ca urmare a acestui fapt, trebuie să reconfirmați cererea de renunțare la servicii și/sau produse prin răspunderea afirmativă la cererea pe care o vom realiza noi, în caz contrar putem continua furnizarea serviciilor și anularea acestora nu va fi realizată. Scopul aplicării acestei măsuri enunțate anterior este de a ne asigura că nu se vor șterge date care sunt necesare sau de care aveți dumneavoastră nevoie.

1.4. Următoarele tipuri de servicii nu pot fi anulate pe baza politicii de returnare a banilor înapoi:

  1. Taxe achitate pentru prelungirea contractelor si/sau upgradeuri.
  2. Taxe pentru Certificat SSL de orice tip cu excepția „Let’s Encrypt”
  3. Taxele pentru inregistrarea, prelungirea sau reinnoirea numelor de domeniu (nationale sau internationale sau orice alte TLD-uri) inclusiv taxe de mentenanta
  4. Taxe achitate pentru servicii optionale (produsele de tip „add-on”) altele decat cele din oferta standard.

Sumele care fac obiectul politicii de returnare a banilor înapoi sunt returnate integral intr-un interval de 30 de zile de la solicitarea ta.