Stackdream
Stackdream
Backup Găzduire Web Business2024-06-16T02:51:09+01:00

Backup Automat Găzduire Web

Backup zilnic pentru fiecare site web găzduit în Cloud

 Backup Automat Zilnic fișiere, emailuri
 Backup Automat Zilnic baze de date
 Protecție împotriva ștergerii la backup-ul Automat
 Restaurare backup la un click distanță
 Backup-urile manuale pot fi descărcate
 Alegere folder pentru restaurare Backup

Web hosting pentru site-uri web
Social Media Management
Promovare online prin platforme sociale
Campanii PPC Google Ads
Marketing online prin strategii de vânzări

Caracteristici backup automat si manual

Compania noastră oferă soluții de backup automat dacă alegeți să vă găzduiți site-ul web la Stackdream. Soluțiile de backup automat constau în salvarea unor copii de rezervă ale site-urilor web (baze de date și fișiere stocate pe disc), fără o intervenție secundară.

Nu este nevoie să intrați de fiecare dată în panoul de control să descărcați bazele de date sau să vă conectați cu un File Manager să descărcați toate fișierele. Platforma pe care sunt găzduit site-urile web face acest lucru zilnic, backup-urile salvându-se pe servere și fiind pregătite de restaurare în cazul în care întâmpinați pierderi de date sau ștergeți fișiere importante.

Principalele opțiuni și cele mai importante care asigură serviciul de Backup sunt:

 Backup Automat la fiecare 24h, dacă s-au efectuat modificări în ziua anterioară
 Alegeți folderul dorit pentru restaurarea backup-ului automat
 Protecție împotriva ștergerii pentru Backup-urile Automate realizate zilnic
 Backup-uri manuale cu posibilitate de descărcare în calculatorul personal
 Backup-urile Automate realizate de sistem nu consumă spațiu pe disc, fiind stocate separat

În cazul în care migrați de la o altă companie care furnizează servicii de găzduire web, backup-urile automate încep să fie create din primele zile de hosting. De regulă, backup-urile pentru website-urile transferate sunt salvate după miezul nopții, pentru a nu pierde modificările pe care le realizați pe parcursul zilei.

Backup Automat web hosting site-uri web găzduite

Backup automat zilnic pentru fiecare site web găzduit în cloud

Caracteristici backup automat șI manual site web

Salvare date stocate: Prin intermediul funcției de backup manual și automat țineți în siguranță fișierele și bazele de date stocate. Efectuați modificări și instalări de aplicații fără griji, deoarece puteți să restaurați oricând un backup anterior.

Backup Manual personalizat: În momentul în care efectuați o copie de rezervă aveți posibilitatea de a salva fișierele, bazele de date sau ambele tipuri de date într-un singur backup. Selectați ce date doriți chiar de la crearea backup-ului.

Backup Automat: Backup-urile automate zilnice salvează toate fișierele și bazele de date stocate, oferindu-vă posibilitate de restaurare chiar și într-un folder separat pentru a selecta din backup doar fișierele de care aveți nevoie.

Siguranța datelor: Backup-urile stocate pentru fiecare site web în parte sunt stocate în siguranță pe servere separate. În cazul în care o persoană neautorizată șterge întregul website, puteți restaura oricând o copie de rezervă.

Soluții de backup automat pentru hosting

Backup-urile Automate realizate de sistem nu consumă spațiu pe disc, fiind stocate separat.

Backup Automat Zilnic

Backup-urile automate zilnice sunt efectuate dacă s-au efectuat modificări asupra fișierelor sau bazelor de date. Copiile de rezervă sunt păstrate în sistem pentru 30 de zile. Cel mai important lucru este că sunt realizate fără intervenția dumneavoastră!

Backup Manual

Aveți posibilitatea să descărcați un backup manual imediat după creare. Puteți folosi un backup manual atunci când efectuați schimbări constante și nu doriți să așteptați pentru realizarea unui backup automat zilnic de către sistemul de găzduire web.

Stocare timp de o lună de zile

Backup-urile salvate au o perioadă de stocare în sistem de aproximativ o lună de zile. Oferim această perioadă de restaurare în cazul în care pe parcursul ultimelor 30 de zile vă confruntați cu situații neprevăzute și aveți nevoie de restaurare pentru recuperarea datelor.

Fără costuri suplimentare

Alături de compania noastră vă sunt oferite în mod gratuit serviciile de Backup Automat și Backup Manual pentru găzduirea web, tocmai pentru a beneficia de posibilitatea unor restaurări de fiecare dată când doriți.

Siguranță găzduire web

Nu renunțați la toată munca pe care ați realizat-o de-a lungul unei săptâmâni sau unei luni pentru propriul website. Aveți siguranța că toate fișierele sunt salvate într-un mediu sigur și flexibil, cu ajutorul soluțiilor de backup.

Ai întrebări sa neclarități? Discută cu echipa noastră

* Prin completarea formularului sunteți de acord cu termenii și condițiile companiei.

Întrebări adresate frecvent

Cum pot accesa și gestiona backup-urile în cadrul serviciului de Backup Automat Găzduire Web?2023-07-14T22:51:32+01:00

Pentru a accesa și gestiona backup-urile în cadrul serviciului de Backup Automat Găzduire Web, utilizatorii pot utiliza o interfață de administrare sau o pagină specială de comandă. Aceasta oferă utilizatorilor opțiuni și funcționalități pentru a vizualiza, descărca și restaura backup-urile. Prin intermediul acestei interfețe, utilizatorii pot alege backup-ul dorit, pot selecta folderul pentru restaurare și pot iniția procesul de restaurare la doar un click distanță. Această abordare simplă și intuitivă face ca accesarea și gestionarea backup-urilor să fie ușoară și convenabilă pentru utilizatori.

Care sunt avantajele oferite de serviciul de Backup Automat Găzduire Web fără costuri suplimentare?2023-07-14T22:51:17+01:00

Serviciul de Backup Automat Găzduire Web este oferit utilizatorilor fără costuri suplimentare. Aceasta înseamnă că utilizatorii pot beneficia de funcționalitatea și beneficiile oferite de soluțiile de backup automat și manual, fără a suporta taxe suplimentare. Avantajele acestui serviciu gratuit includ:

 • Posibilitatea de a realiza și de a restaura backup-uri în mod regulat: Utilizatorii pot realiza backup-uri automate și manuale în mod regulat și pot avea acces la copii de rezervă actualizate. Acest lucru asigură protecția și salvarea datelor în cazul unor evenimente neașteptate sau erori umane.
 • Controlul asupra datelor: Serviciul de Backup Automat Găzduire Web oferă utilizatorilor controlul asupra datelor lor. Aceștia pot decide când să efectueze backup-uri manuale, ce date să includă în copiile de rezervă și când să restaureze datele. Astfel, utilizatorii pot gestiona și proteja eficient datele lor.
 • Economisirea de costuri: Oferirea serviciului de Backup Automat Găzduire Web fără costuri suplimentare înseamnă că utilizatorii nu trebuie să plătească taxe suplimentare pentru a beneficia de funcționalitatea de backup automat și manual. Aceasta permite utilizatorilor să economisească bani și să se bucure de beneficiile unui serviciu de backup profesionist.
Ce înseamnă stocarea backup-urilor pentru o lună de zile?2023-07-14T22:51:01+01:00

Stocarea backup-urilor pentru o lună de zile în cadrul serviciului de Backup Automat Găzduire Web înseamnă că backup-urile realizate sunt păstrate în sistem pentru o perioadă de aproximativ 30 de zile. Acest lucru oferă utilizatorilor posibilitatea de a recupera sau restaura datele din orice versiune anterioară a backup-ului, în cazul în care se confruntă cu situații neprevăzute sau erori umane. Perioada de stocare de o lună de zile permite utilizatorilor să aibă acces la copii de rezervă actualizate și să restaureze datele în orice moment în această fereastră de timp.

Care sunt avantajele backup-urilor manuale în cadrul serviciului de Backup Automat Găzduire Web?2023-07-14T22:50:40+01:00

Backup-urile manuale în cadrul serviciului de Backup Automat Găzduire Web oferă utilizatorilor o flexibilitate suplimentară și un control mai mare asupra datelor lor. Acestea permit utilizatorilor să descarce backup-uri manuale imediat după creare și să le stocheze pe propriul calculator. Avantajele backup-urilor manuale includ:

 • Controlul asupra momentului de realizare a backup-ului: Utilizatorii pot efectua backup-uri manuale în orice moment și nu trebuie să aștepte realizarea backup-urilor automate zilnice. Acest lucru este util în situațiile în care se fac modificări constante în datele site-ului web și se dorește păstrarea unei copii de rezervă actualizate.
 • Salvarea personalizată a datelor: Backup-urile manuale permit utilizatorilor să selecteze exact ce date doresc să fie incluse în copia de rezervă. Aceasta înseamnă că utilizatorii pot salva doar fișierele, doar bazele de date sau ambele tipuri de date într-un singur backup. Această personalizare permite o gestionare mai eficientă a datelor și economisirea de spațiu de stocare.
 • Posibilitatea de descărcare și stocare locală: Backup-urile manuale pot fi descărcate și stocate pe calculatorul personal al utilizatorului. Aceasta oferă utilizatorilor un acces direct la copiile de rezervă și le permite să le gestioneze independent de sistemul de găzduire web. Descărcarea backup-urilor pe calculatorul personal poate fi utilă în cazul unor situații în care accesul la internet este limitat sau în cazul în care utilizatorul dorește să păstreze o copie suplimentară într-un mediu offline.
 • Flexibilitate și redundanță suplimentară: Backup-urile manuale oferă o redundanță suplimentară în cadrul serviciului de backup automat. Acestea permit utilizatorilor să păstreze copii de rezervă suplimentare și să aibă un control mai mare asupra procesului de backup. Astfel, utilizatorii pot beneficia de o protecție și redundanță suplimentară a datelor lor.
Cum funcționează backup-urile automate zilnice în cadrul serviciului de Backup Automat Găzduire Web?2023-07-14T22:50:25+01:00

Backup-urile automate zilnice în cadrul serviciului de Backup Automat Găzduire Web sunt realizate în mod regulat și automat, la fiecare 24 de ore. Aceste backup-uri sunt create doar dacă au avut loc modificări în ziua anterioară în fișierele sau bazele de date. Acest proces automatizează salvarea datelor și asigură că toate informațiile actualizate sunt luate în considerare și incluse în backup. Backup-urile automate sunt păstrate în sistem pentru o perioadă de 30 de zile, permițând utilizatorilor să restaureze orice versiune anterioară a datelor lor în caz de nevoie.

Care sunt avantajele oferite de soluțiile de backup automat în cadrul serviciului de găzduire web?2023-07-14T22:50:07+01:00

Soluțiile de backup automat în cadrul serviciului de găzduire web oferă utilizatorilor mai multe avantaje semnificative. Acestea includ:

 • Salvarea datelor stocate: Utilizând funcția de backup automat, utilizatorii își pot păstra în siguranță fișierele, emailurile și bazele de date stocate pe server. Acest lucru oferă o protecție esențială împotriva pierderii datelor în cazul unor evenimente neașteptate sau erori umane. Indiferent de modificările sau instalările de aplicații efectuate, utilizatorii pot restaura oricând un backup anterior și pot recupera datele pierdute.
 • Backup Manual personalizat: O altă opțiune oferită în cadrul serviciului este posibilitatea de a efectua backup-uri manuale personalizate. Utilizatorii pot selecta exact ce date doresc să fie incluse în backup și pot salva fișierele, bazele de date sau ambele tipuri de date într-un singur backup. Aceasta oferă un control mai mare asupra procesului de backup și permite utilizatorilor să gestioneze mai eficient datele lor.
 • Siguranța datelor: Backup-urile stocate pentru fiecare site web sunt păstrate în siguranță pe servere separate. Acest lucru asigură protecția datelor împotriva accesului neautorizat și permite utilizatorilor să restaureze o copie de rezervă în cazul în care întregul site este șters sau afectat. Astfel, utilizatorii se pot baza pe faptul că datele lor sunt în siguranță și pot fi recuperate în orice moment.
 • Soluții de backup automat fără costuri suplimentare: În cadrul serviciului de găzduire web, backup-urile automate și manuale sunt oferite gratuit utilizatorilor. Aceasta înseamnă că utilizatorii beneficiază de posibilitatea de a realiza și de a restaura backup-uri fără a suporta costuri suplimentare. Astfel, aceste soluții de backup automat sunt accesibile și eficiente pentru utilizatori.
Ce opțiuni sunt disponibile în cadrul serviciului de Backup Automat Găzduire Web?2023-07-14T22:49:47+01:00

Serviciul de Backup Automat Găzduire Web oferă utilizatorilor mai multe opțiuni pentru a satisface nevoile lor specifice. Printre opțiunile disponibile se numără:

 • Backup Automat la fiecare 24 de ore: Backup-urile automate sunt realizate în mod regulat, la fiecare 24 de ore, pentru a asigura salvarea și actualizarea constantă a datelor. Aceasta înseamnă că orice modificare efectuată în ziua anterioară va fi luată în considerare și va fi inclusă în backup-ul automat.
 • Alegerea folderului pentru restaurarea backup-ului automat: Utilizatorii au posibilitatea de a selecta folderul în care doresc să fie restaurate fișierele din backup-ul automat. Aceasta oferă flexibilitate și permite utilizatorilor să restaureze doar anumite fișiere sau să păstreze o structură specifică a datelor.
 • Protecție împotriva ștergerii: Backup-urile automate realizate zilnic beneficiază de protecție împotriva ștergerii accidentale sau intenționate. Aceasta înseamnă că chiar dacă utilizatorul șterge sau modifică fișierele sau bazele de date, backup-urile rămân intacte și pot fi restaurate ulterior.
 • Backup-uri manuale descărcabile: În plus față de backup-urile automate, utilizatorii au posibilitatea de a efectua backup-uri manuale și de a le descărca pe propriul calculator. Aceasta oferă utilizatorilor un control suplimentar și flexibilitate în gestionarea datelor lor.
 • Stocare a backup-urilor timp de o lună de zile: Backup-urile efectuate sunt păstrate în sistem pentru o perioadă de aproximativ o lună de zile. Acest lucru oferă utilizatorilor o fereastră de timp extinsă pentru a recupera sau restaura datele în cazul unor situații neprevăzute sau erori umane.
Cum se realizează procesul de restaurare a backup-ului în cadrul serviciului de Backup Automat Găzduire Web?2023-07-14T22:49:22+01:00

Procesul de restaurare a backup-ului în cadrul serviciului de Backup Automat Găzduire Web este simplu și eficient. Utilizatorii au posibilitatea de a accesa o interfață de administrare sau o pagină specială de comandă pentru a iniția procesul de restaurare. Aceasta permite restaurarea backup-ului la doar un click distanță, fără a fi necesare cunoștințe avansate în domeniul tehnic. Utilizatorii pot selecta backup-ul dorit și pot alege folderul în care doresc să fie restaurate fișierele. Astfel, procesul de restaurare este rapid și flexibil, oferind utilizatorilor controlul asupra datelor lor.

Ce implică protecția împotriva ștergerii în cadrul serviciului de Backup Automat Găzduire Web?2023-07-14T22:49:13+01:00

Protecția împotriva ștergerii în cadrul serviciului de Backup Automat Găzduire Web se referă la asigurarea faptului că backup-urile automate realizate zilnic nu pot fi șterse accidental sau intenționat. Aceasta înseamnă că chiar și în cazul în care utilizatorul șterge sau modifică fișierele sau bazele de date, copiile de rezervă rămân intacte și pot fi restaurate ulterior. Astfel, utilizatorii beneficiază de o protecție suplimentară împotriva pierderii datelor și pot avea încredere că informațiile lor vor fi întotdeauna salvate și disponibile pentru restaurare.

Ce reprezintă serviciul de Backup Automat Găzduire Web și cum funcționează?2023-07-14T22:49:03+01:00

Serviciul de Backup Automat Găzduire Web este o soluție oferită pentru a asigura salvarea și protecția datelor site-urilor web găzduite în cloud. Acesta presupune crearea automată a unor copii de rezervă ale fișierelor, emailurilor și bazelor de date stocate pe disc, cu frecvență zilnică. Backup-urile automate sunt realizate în mod automat și nu necesită intervenție secundară din partea utilizatorului. Aceste copii de rezervă sunt stocate în siguranță pe servere separate și pot fi restaurate cu ușurință în cazul pierderii sau ștergerii accidentale a datelor.

Go to Top