Stackdream
Stackdream
Softaculous Instrument instalare site web și aplicații2024-07-04T11:42:06+03:00

Softaculous Software instalare site-uri cu un click

Fără încărcări manuale de fișiere, Creare bază de date în mod automat, Configurează aplicații web, Instalează gratuit platforme ecommerce

Softaculous Software instalare site-uri cu un click

Fără încărcări manuale de fișiere, Creare bază de date în mod automat, Configurează aplicații web, Instalează gratuit platforme ecommerce

Instalează aplicații web prin Softaculous

Atunci când cumparați un pachet de găzduire web de la Stackdream obțineți acces automat la o suită largă de aplicații software care se pot instala cu un singur click prin Softaculous. Este gratis pentru utilizarea comercială sau personală. Acest lucru înseamnă că puteți instala websiteuri pe platforme CMS sau E-Commerce complet funcționale în doar câteva secunde. Instălarile de platforme software pentru websiteuri de tip one-click vă permit realizarea websiteurilor rapid și ușor chiar din panoul de control.

Sunte fericiți să vă comunicăm faptul ca indiferent de experiența dumneavoastră ca dezvoltator web sau ca începător în crearea unui website aveți șansa de a realiza o instalare mult mai rapid pentru un website cu ajutorul Softaculous.

Interfața grafică furnizată de fiecare aplicație software instalată prin aplicatia Softaculous are rolul de a vă sprijini încât să nu fie nevoie de instalări manuale realizate de persoane cu experiență în domeniu.

Puteți alege dintre aplicațiile gratuite populare care vor instala platforma sau aplicația în site-ul web, indiferent dacă site-ul este un magazin, un blog, o comunitate, un forum.

Marea majoritate de instalări cu Softaculous necesită o baza de date, așa ca numarul maxim de platforme instalate pe website de care puteți dispune depinde de câte baze de date sunt alocate pachetului de găzduire web ales.

Instalează aplicațiile tale preferate rapid și eficient

One Click Installer / Softaculous:

  • Instalare în câteva secunde: Poți reduce la minim timpul petrecut pentru a instala o aplicație web. Utilizează cu succes software-ul de instalare aplicații web cu un singur click și bucură-te de beneficiile acestuia.
  • Aplicații disponibile: Obține acces rapid și simplu la aplicațiile web disponibile pentru instalare cu un singur click. Acestea sunt disponibile pentru orice pachet de găzduire web achiziționat.
  • Cele mai populare aplicații: În cadrul software-ului de instalare cu un singur click ai disponibile cele mai populare aplicații, precum: WordPress, Joomla, Magento, PrestaShop, OpenCart, ZenCart, Calendarweb, phpBB, Vanilla Forums, BuddyPress.
  • Eficient și sigur: Cu ajutorul Softaculous evitați liniile de cod, costurile instalării unei aplicații web și economisiți timp pe care îl puteți folosi pentru crearea design-ului sau strategiei de branding pentru siteul web.

Trăsături cheie ale platformei de instalare website

INSTALARE PLATFORMĂ CMS (CONTENT MANAGEMENT SYSTEMS)

Dacă doriți să construiți orice tip de website rapid atunci un sistem de administrare conținut este o alegere solidă. Nu doar că este accesibil utilizatorilor, dar este de asemenea ușor de customizat. Platformele CMS includ b2evolution, CMS Made Simple, Craft CMS, concrete5, Drupal, E107, Geeklog, Joomla!, MamboCMS, MediaWiki, MODX, Moodle, Nucleus, OctoberCMS, PHP-Fusion, phpNuke, PliggCMS, Serendipity, SilverStripeCMS, Textpattern, Typo3, and WordPress.

INSTALARE PLATFORMĂ E-COMMERCE

Vindeți produse și servicii prin intermediul websiteului dumneavoastră cu una dintre soluțiile complete e-commerce. Fiecare instalare va oferi un shop online complet customizabil cu abilitatea de a adăuga categorii și produse nelimitate. Platformele e-commerce includ AbanteCart, AgoraCart, Magento, OpenCart, osCommerce, PrestaShop, TomatoCart și Zen Cart.

GALERII, FORUMURI ȘI RETELE SOCIALE

Realizează o galerie foto sau adaugă o galerie existentă în website prin Coppermine, Piwigo sau Zenphoto. Instalați propriile platforme de mesaje caracterizate de postări și răspunsuri nelimitate, mesagerie privată, emoji, schimbare temă și multe altele. Platformele software de tip forum care se instalează cu un singur click includ FluxBB, phpBB, Simple Machines Forum și VanillaForums.

Construiti-va propria retea sociala printr-un click pentru grupul sau comunitatea dumneavoastra alaturi de caracteristicile minunate ale platformei, precum profiluri care se pot edita, avatare, grupuri de discutie, mesagerie privata si multe altele. Retelele sociale de tip one-clock includ BuddyPress, Dolphin și Elgg.

INFORMAȚII ANALYTICS WEBSITE

Toate informațiile despre vizitatori și wesite de care aveți nevoie se pot găsi într-o interfață ușor de utilizat. Instalați unul dintre titlurile de renume care analizează datele pentru a învăța mai multe despre cei care accesează websiteul dumneavoastră și cum puteți îmbunatăți serviciile oferite pentru a servi nevoilor acestora. Platformele de analiză includ Open Web Analytics, Piwik și TraceWatch.

BUSINESS & ADMINISTRARE PROIECTE

Realizeazî factuarea, administrarea personalului și proiectele de echipă ușor cu platformele software de tip one-click. Câteva dintre acestea sunt dotProject, Feng Office, PHProjekt, iQDesk, Simple Invoices și StatusNet. Administrează clienții eficient și asigură o comunicare grozava și vânzări mari cu phpCOIN, SugarCRM sau SuiteCRM. Anunțați și sprijiniți clienți dumneavoastră cu un Software pentru Chat Live și sisteme de asistență tehnică care funcționează perfect. Alegeți una din platformele Sales Syntax, Help Centre Live, osTicket, phpFreeChat sau Trouble Ticket Express. Una din platformele Sales Syntax, Help Centre Live, osTicket, phpFreeChat sau Trouble Ticket Express vă poate fi de ajutor în cele mai multe cazuri. Avem de asemenea câteva platforme de tip one-click realizate pentru marketing și advertising precum phpList, PHPMailer, Prosper202 sau Revive Adserver.

UNELTE PLATFORMĂ INSTALARE WEBSITE

Unealta dezvoltatorilor software de tip one-click include CakePHP, MantisBT și Slim, în timp ce uneltele one-click ale websiteurilor includ Form Tools, LimeSurvey, phpFormGenerator, PhpMyFAQ, Tcexam și WebCalendar. Toate instalările de tip one-click sunt valabile pe Linux, iar marea majoritate sunt de asemenea valabile pe Windows. Stimțiți-vă liber să contactați echipa de asistență tehnica pentru informații mai multe.

POT INSTALA DOAR UN SINGUR SOFTWARE DE TIP ONE-CLICK ÎN PACHETUL MEU DE GĂZDUIRE

Puteți instala câte platforme one-click doriți în funcție de numărul de baze de date alocat pachetului de găzduire website. Astfel puteți să alegeți pachetul potrivit pentru realizarea unei soluții perfecte.

UTILIZAREA UNEI PLATFORME DE TIP ONE-CLICK ÎNSEAMNĂ CĂ WEBSITEUL MEU VA ARĂTA LA FEL CA CELELALTE

Instalările de tip one-click furnizate sunt în general personalizabile, indiferent dacă doriți să folosiți linii de cod, să realizați un template nou sau să instalați teme premium și extensii pe care le găsiți online. Puteți face ușor un website și aveti posibilitatea de a integra caracteristici de afișare diferite față de ceilalți.

SOFTWAREUL PREINSTALAT VA ÎNCĂRCA WEBSITEUL MEU ȘI VA ÎNCETINI TIMPURILE DE RĂSPUNS

Platformele au fost realizate pentru a ne asigura că websiteul dumneavoastră este rapid și furnizează o fundație solidă pentru o experiență de utilizare grozavă. Atâta timp cât sunteți atenți la ceea ce adăugați la instalarea de bază nu ar trebui să existe un impact negativ asupra performanței prin utilizarea unei platforme software instalate printr-o apăsare de buton.

DUPĂ CE AM INSTALAT PLATFORMA PE WEBSITE NU ESTE NEVOIE SĂ FAC ALTCEVA

Așa cum se procedează cu orice alt Software, trebuie să mențineți actualizările la zi pentru a evita ca websiteul dumneavoastră sa fie compromis. Acesta este un proces cu adevarat ușor pentru cele mai multe platforme software instalate în câțiva pași și poate fi realizat direct din panoul de control.

SOFTWAREUL DE TIP SOFTACULOUS DIN PLATFORMA DE INSTALARE ESTE NESECURIZAT

Din moment ce mentineți software-ul și extensiile actualizate la ultimele versiuni și utilizați add-ons de la websiteuri de încredere, urmând practici standard de securitate, websiteul dumneavoastră și informațiile din el sunt securizate.

Utilizarea Softaculous pentru instalările cu un singur click

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele utilizării Softaculous din cPanel. Platforma oferă o serie de funcționalități și caracteristici suplimentare care pot facilita administrarea și gestionarea site-ului web. Iată cinci avantaje care vă încurajează să folosiți Softaculous din cPanel:

Instalare ușoară a aplicațiilor

Softaculous este o platformă care permite instalarea rapidă și ușoară a diverse aplicații pe site-ul dvs. Utilizând Softaculous, puteți instala cu ușurință aplicații populare precum WordPress, Joomla, Drupal și multe altele, fără a fi necesare cunoștințe tehnice avansate. Acest lucru economisește timp și efort și vă permite să vă concentrați mai mult asupra conținutului și funcționalității site-ului web.

Actualizări automate

Softaculous vă permite să mențineți aplicațiile dvs. la zi prin actualizări automate. Veți primi notificări atunci când sunt disponibile actualizări pentru aplicațiile instalate, iar Softaculous vă poate ajuta să le actualizați rapid și în mod sigur. Acest lucru este important pentru securitatea site-ului dvs., deoarece actualizările includ adesea remedieri pentru vulnerabilități de securitate.

O gamă largă de aplicații

Softaculous oferă o gamă extinsă de aplicații pe care le puteți instala pe site-ul web. Indiferent dacă aveți nevoie de un sistem de gestionare a conținutului, un magazin online, un forum sau alt tip de aplicație web, Softaculous vă pune la dispoziție opțiuni variate. Există aplicații web disponibile în Softaculous, ceea ce vă oferă flexibilitate și posibilitatea de a găsi exact ceea ce aveți nevoie.

Backup-uri automate

Softaculous include și funcționalitatea de backup automat. Puteți seta să realizați copii de siguranță periodice ale aplicațiilor și bazelor de date instalate, ceea ce vă oferă o metodă simplă de a vă proteja datele și conținutul site-ului. În cazul unor probleme sau erori, puteți restaura rapid o copie de siguranță și să reveniți la o versiune funcțională anterioară a site-ului web.

Evaluări și recenzii

Softaculous oferă utilizatorilor săi evaluări și recenzii ale aplicațiilor disponibile. Aceasta vă permite să vedeți ce părere au alți utilizatori despre o anumită aplicație și să luați o decizie informată în privința instalării acesteia. Puteți citi recenzii, să verificați ratingurile și să aflați informații suplimentare despre fiecare aplicație înainte de a o instala.

Întrebări adresate frecvent

Ce alte funcționalități sau avantaje oferă Softaculous în cadrul cPanel?2024-06-25T07:14:16+03:00

Pe lângă instalarea simplă a aplicațiilor web, Softaculous poate oferi și alte funcționalități și avantaje. De exemplu, Softaculous vă poate permite să importați și să exportați aplicații și date între diferite site-uri, facilitând transferul sau migrarea aplicațiilor. De asemenea, puteți clona aplicații deja instalate, ceea ce vă permite să creați copii identice pentru dezvoltare sau testare. Softaculous vă poate permite chiar să creați copii de siguranță ale setărilor de aplicații, pentru a le utiliza ca șablon în viitoarele instalări. Aceste caracteristici suplimentare vă oferă flexibilitate și control sporit asupra aplicațiilor web instalate prin intermediul Softaculous.

Există costuri suplimentare asociate utilizării Softaculous în cPanel?2024-06-25T07:13:34+03:00

Softaculous este adesea inclus în pachetele de hosting care oferă cPanel, fără a implica costuri suplimentare. Cu toate acestea, unele aplicații pot fi plătite sau pot avea versiuni premium care implică costuri suplimentare. Softaculous vă oferă posibilitatea de a alege între aplicații gratuite și plătite, în funcție de nevoile și cerințele dvs. specifice. Asigurați-vă că verificați înainte de instalare dacă există costuri suplimentare asociate aplicației pe care o doriți.

Cum ajută recenziile și evaluările din Softaculous în procesul de selecție a aplicațiilor?2023-07-13T12:22:24+03:00

Softaculous furnizează utilizatorilor evaluări și recenzii ale aplicațiilor disponibile. Aceasta vă permite să citiți feedback-ul altor utilizatori despre experiența lor cu o anumită aplicație. Evaluările și recenziile pot oferi informații valoroase despre performanța, caracteristicile și calitatea unei aplicații. Puteți afla despre avantajele și dezavantajele unei aplicații, problemele întâmpinate de alți utilizatori și alte aspecte importante care vă pot influența decizia de a instala sau nu o aplicație specifică.

Cum asigură Softaculous securitatea aplicațiilor instalate?2024-06-25T07:12:50+03:00

Softaculous contribuie la securitatea aplicațiilor prin furnizarea de actualizări regulate. Atunci când o vulnerabilitate sau o problemă de securitate este descoperită într-o aplicație, dezvoltatorii aplicației elaborează o remediere și o distribuie sub formă de actualizare. Softaculous vă poate notifica atunci când sunt disponibile actualizări pentru aplicațiile instalate.

Care este gama de aplicații disponibile în Softaculous?2024-06-25T07:12:22+03:00

Softaculous oferă o gamă largă de aplicații pe care le puteți instala și utiliza pentru site-ul dvs. Există peste 70 de aplicații disponibile, inclusiv cele mai populare CMS-uri precum WordPress, Joomla și Drupal, platforme de comerț electronic cum ar fi Magento și PrestaShop, forumuri precum phpBB și vBulletin, soluții de e-learning cum ar fi Moodle și multe altele. Indiferent de tipul de site pe care doriți să îl construiți, Softaculous vă oferă opțiuni multiple pentru a vă satisface nevoile.

Ce avantaje aduce Softaculous referitor la timpul și efortul necesar pentru instalarea aplicațiilor web?2024-06-25T07:12:01+03:00

Softaculous este un instrument eficient care economisește timp și efort în procesul de instalare a aplicațiilor web. În loc să petreceți timp prețios în cercetarea și descărcarea manuală a aplicațiilor, Softaculous vă permite să instalați aplicațiile dorite cu doar câteva clicuri. Utilizând interfața intuitivă și opțiunile de configurare personalizate, veți economisi mult timp și puteți folosi acea energie în dezvoltarea și gestionarea conținutului site-ului web.

Cum se poate folosi Softaculous pentru a instala aplicații web?2024-06-25T07:11:46+03:00

Softaculous oferă o experiență simplă și intuitivă de instalare a aplicațiilor web. După autentificarea în cPanel, căutați și accesați opțiunea Softaculous. Aici veți găsi o listă cu aplicații disponibile, împărțite în diferite categorii. Selectați aplicația dorită și completați informațiile necesare, cum ar fi numele și directorul de instalare. Apoi, faceți clic pe butonul „Instalare” și Softaculous se va ocupa de instalarea aplicației. Veți primi un raport despre starea instalării și puteți accesa noua aplicație instalată.

Ce este Softaculous și cum poate ajuta în instalarea aplicațiilor web?2023-07-13T12:20:08+03:00

Softaculous este o platformă integrată în cPanel, care oferă o modalitate rapidă și ușoară de a instala aplicații web cu un singur click. Acest serviciu vine în ajutorul utilizatorilor care nu au cunoștințe tehnice avansate sau timpul necesar pentru a instala manual aplicații web. Softaculous simplifică procesul de instalare, permițând utilizatorilor să își personalizeze site-urile și să adauge funcționalități noi cu ușurință. De la sisteme de gestionare a conținutului (CMS) precum WordPress și Joomla, la platforme de comerț electronic, bloguri, forumuri și multe altele, Softaculous oferă o gamă largă de aplicații pentru a satisface diversele nevoi ale utilizatorilor.

Go to Top