POLITICA DE TRIMITERE A EMAIL-URILOR

Politica de trimitere a emailurilor

Limite de cont pentru adresele de e-mail

Pentru fiecare domeniu gazduit exista o limita de 250 de email-uri ce pot fi trimise pe ora, mai exact exista o limita de 4.16 email-uri pe minut. Daca depasiti aceasta limita, majoritatea email-urilor vor returnate cu o eroare de livrare. Daca acest lucru se intampla va dura o perioada pana veti putea transmite din nou email-uri. Va rugam sa asteptati cel putin o ora dupa incident pentru a trimite din nou email-uri.

Pentru fiecare plan de găzduire partajată, puteți crea un număr nelimitat de adrese de e-mail. Fiecare adresă de e-mail poate fi accesată prin Webmail, POP3 și IMAP. E-mailurile sunt trimise prin servere SMTP. Se aplică următoarele limite:

  • 250 de e-mailuri pe domeniu pe oră;
  • 500 de e-mailuri pe adresă de e-mail pe 24 de ore;
  • 5 e-mailuri pe minut prin scripturi PHP.

Aceste limite se aplică individual sau combinate, prin blocarea e-mailurilor dacă se ajunge la unul dintre ele.

Orice lista de email-uri mai mare decat 5,000 de adrese necesita o solutie semidedicata sau dedicata, si anume server VPS sau server dedicat.

NOTA: NU este posibil sa trimiteti email-uri in continuu astfel: 250 email-uri pe ora x 24 de ore pe zi

Trimiterea de email-uri catre orice lista mai mare de 900 de adrese de email este permisa doar in perioadele cu incarcare redusa a serverelor. Aceste perioade sunt: Sambata si Duminica, iar de Luni pana Vineri intre orele 01:00AM si 08:00AM.

Toate liste de email trebuie sa fie de tipul Double Opt-In. Asta inseamna ca detinatorul adresei de email si-a exprimat explicit dorinta de a primi email-uri de la dumneavoastra si a confirmat ca adresa respectiva de email ii apartine. Nu permitem trimiterea de email-uri catre liste cumparate sau primite. Trimiterea de email-uri catre astfel de liste va fi interpretata ca SPAM si va duce la suspendarea neconditionata a site-ului dumneavoastra spre stergere.

Orice mesaj de nesolicitat va duce la suspendarea sau stergerea contului respectiv. Avem toleranta zero impotriva trimiterii de email-uri nesolicitate sau altor forme de spam.