TERMENI SI CONDIȚII DE UTILIZARE SITE WEB

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE SITE WEB

Folosirea structurilor de cuvinte „STACKDREAM”, „noi”, „noastre”, „noastră”, „nostru”, „ne” sau „DIGITALCLOUDER SERVICES SRL” pe tot parcursul politicilor, termenilor și condițiilor publicate pe acest site web identifică compania DIGITALCLOUDER SERVICES SRL cu sediul social în București Sectorul 6, Șoseaua Virtuții, Nr. 19D, Birou A, Etaj 4, în calitate de furnizor de servicii. Cod Unic de Înregistrare 41741800, Nr. Înmatriculare J40/13484/2019.

1. Termenul „site” sau „site web” este echivalentul expresiilor următoare: site-ul companiei, website-ul companiei, site-ul firmei, website-ul firmei, siteul, site-ul. Utilizarea acestui site web este subiectul termenilor și condițiilor de utilizare.

2. Prin utilizarea site-ului web stackdream.ro, stackdream.com, a subdomeniilor acestor domenii și prin continuarea navigării pe acestea se consideră că ați fost de acord să fiți limitați și mărginiți de către acești termeni și aceste condiții de utilizare. Vă rugăm să rețineți faptul că se pot face schimbări periodice ai acestor termeni și condiții. Notificarea utilizatorilor, vizitatorilor și a clienților cu privire la noile modificări se va efectua printr-o alertă afișată pe ecran atunci când este deschis site-ul nostru web. Continuarea utilizării acestui site web constituie acceptul și acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile de utilizare expuse pe această pagină.

3. Sunteți responsabil de toate accesele efectuate pe site-ul web prin utilizarea conexiunii la internet, chiar dacă accesul propriu-zis este întrebuințat sau folosit de către altă persoană.

4. Ne rezervăm dreptul de a vă restricționa oricând accesul la site-ul web, pagini din site-ul web sau alte părți din platforma de găzduire web, deoarece accesul la zonele restricționate poate fi subiectul unor condiții de înregistrare sau de altă natură. Dacă vă este garantată permisiunea de a accesa zonele restricționate, se poate revoca oricând această decizie și permisiune, incluse fiind momentele în care ați încălcat oricare din acești termeni de utilizare.

5. Compania DIGITALCLOUDER SERVICES SRL nu își asumă răspunderea că site-ul va fi permanent disponibil. Vom face eforturi pentru a ne asigura că site-ul web și platforma de găzduire funcționează tot timpul în parametrii normali. Vă aducem la cunoștință faptul că atunci când efectuăm lucrări de mentenanță sau în momentul în care actualizăm platforma de găzduire web sau chiar site-ul web, orice funcție individuală sau caracteristică a site-ul web nu va fi întotdeauna valabilă și fără erori la accesare.

6. Ne rezervăm dreptul proprietății intelectuale asupra acestui site web și asupra tuturor fișierelor și documentelor media, precum: imaginile, textul, clipurile video și conținutul de orice alt tip. Toate tipurile de conținut sunt valabile și deținute de noi și de către organizațiile care ne furnizează licențele. Nu este permisă imprimarea sau realizarea de copii ale oricărui tip de conținut care aparține acestei firme, fără exprimarea acordului în scris a echipei administrative. În cazul în care se încalcă această reglementare, se vor aplica prevederile legale în vigoare.

7. Acțiunea de utilizare a site-ului web este personală și individuală și nu se poate transfera altei persoane sau altei entități juridice sau de orice altă natură. Supunerea față de regulile continute in acești termeni de utilizare condiționează accesarea oricărui tip de conținut de pe acest site web.

8. Prin utilizarea în continuare a acestui site web acceptați în mod voluntar condițiile expuse în această pagină și sunteți de acord că nu:

 1. Accesați sau folosiți site-ul web sau serviciile de găzduire web pentru orice scop fraudulos sau ilicit.
 2. Utilizați site-ul web sau serviciile furnizate cu scopul de a defăima, abuza, hărțui, amenința sau viola drepturile altor persoane fizice, persoane juridice sau entități de orice alt tip, incluzând limitarea acestora cu privire la drepturi sau libertăți de publicitate.
 3. Impersonați persoane sau entități, declarând pe propria răspundere că sunteți reprezentantul oricărei persoane sau afiliatul entității care utilizează site-ul web.
 4. Exprimați faptul că vă susținem orice afirmație sau declarație pe care o adresați în mod public sau privat și care o redați prin orice modalitate.
 5. Interferați cu serviciile furnizate de companie sau distrugeți operațiunea site-ului sau a serverelor rețelei folosite care menține site-ul web funcțional și accesabil pe internet.
 6. Încălcați orice proceduri, politici, reglementări sau cerințe a rețelelor menționate la prevederilor anterioare.
 7. Transmiteți sau faceți valabilă conexiunea site-ului web oricărui virus, worm (vierme digital), trojan horse sau orice alt cod sau algoritm computerizat, care este distructiv pentru sistemele tehnologice sau digitale sau care poate deteriora echipamentele noastre periferice sau sistemele software puse la dispoziție utilizatorilor, clienților și vizitatorilor.
 8. Copiați, reproduceți, duplicați, vindeți, revindeți, exploatați porturi ale acestui site web, în vederea scopurilor comerciale sau a defăimării sau construirii unei imagini negative a companiei pe internet.
 9. Ștergeți marca de vânzare sau orice alte drepturi de proprietate de pe site-ul web sau materiale care sunt oferite de către site-ul web www.stackdream.ro/www.stackdream.com.
 10. Încadrați sau oglindiți orice parte a site-ul web fără exprimarea acordului în scris a Societății DIGITALCLOUDER SERVICES SRL.
 11. Descărcați sistematic și stocați conținutul acestui site web. Nu aveți voie să realizați baze de date sau fișiere care conțin informații preluate de la acest site web, decât cu acordul Societății DIGITALCLOUDER SERVICES SRL.
 12. Utilizați orice dispozitiv manual sau automat în orice mod care suprasolicită conținutul acestui site web sau a serviciilor furnizate sau care reproduce ori împiedică structura de navigare sau de prezentare a acestui site web fără exprimarea Societății DIGITALCLOUDER SERVICES SRL în scris.

9. Ne rezervăm dreptul de a cere ștergerea legăturii web către site-ul nostru oricând, iar dumneavoastră trebuie să vă conformați cu orice cerere redactată de noi, în vederea ștergerii legăturilor web de orice tip, care direcționează utilizatorii către www.stackdream.ro/www.stackdream.com sau care fac referire la DIGITALCLOUDER SERVICES SRL.

10. DIGITALCLOUDER SERVICES SRL, prin intermediul persoanelor care administrează acest site web, își rezervă dreptul de a șterge sau suspenda conturile utilizatorilor sau clienților pe o perioadă nedeterminată, precum și dreptul de a suspenda serviciile asociate oricărui cont de pe acest site web, fără oferirea unei explicații, dacă aceștia au încălcat termenii de utilizare ai acestui site web. De regulă, nu se procedează astfel, decât în situații extreme, în care utilizatorul sau clientul a încălcat normele morale de utilizare a serviciilor furnizate de către DIGITALCLOUDER SERVICES SRL sau în cazul în care Societatea noastră nu mai dorește să colaboreze cu dumneavoastră ca și Client, Beneficiar, Beneficiar Contractual, Contract în format digital sau orice altă formă de colaborare.

11. Continuarea navigării pe acest site web și plasarea de comenzi sau plata facturilor, precum și a utilizării acestuia consemnează acordul dumneavoastră cu privire la acceptarea tuturor politicilor, termenilor și condițiilor afișate pe acest site web.